Natuurlijk Verzorging Producten van Geurwolkje

Auteur Chantal van Egmond

nov 1, 2023

Een spa ervaring thuis. De combinatie van etherische oliën in een frisse douchegel en verzorgende bodylotion.

Laten we het hebben over de fantastische 100% plantaardige verzorgingsproducten van Geurwolkje, waarbij ik drie hele fijne producten mocht testen: de Huidolie, ook wel Skintox genoemd met 100% pure olie, koos ik voor avocado-olie, de verfrissende douchegel en hydraterende bodylotion Glow & Flow met etherische oliën van eucalyptus, limoengras en sinaasappel.

Geurwolkje had al mijn aandacht door de fijne aroma diffuser en etherische oliën maar dit heeft mij echt verrast. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor de natuur en de huid. Laten we een dieper ingaan op mijn ervaring met deze geweldige verzorgingsproducten.

Skintox: Avocado-olie in een flesje.

Ik was meteen geïntrigeerd door de skintox (huidolie) van Geurwolkje, vooral vanwege de belofte van avocado-olie. Deze olie staat namelijk bekend om zijn hydraterende eigenschappen en ik was benieuwd naar wat deze olie voor mijn gevoelige (al iets wat ouder wordende) huid zou doen. Na het gebruik van deze huidolie kan ik bevestigen, het is een wondertje in een flesje! De olie voelt zijdezacht aan op de huid en hydrateert goed. Het is wel een wat vettige olie, maar dat vind ik juist erg fijn.

Deze skintox kun je ook goed gebruiken als massageolie, door er zelf een paar druppeltjes etherische olie aan toe te voegen kun je echt een heerlijke spa beleving ervaren thuis. Bovendien is het product gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat mij persoonlijk een gerust gevoel geeft over wat ik op mijn huid aanbreng. 


Verfrissende Douchegel: Glow & Flow

De douchegel Glow & FLow is een verfrissend pareltje in mijn dagelijkse verzorgingsroutine geworden. De combinatie van etherische oliën van eucalyptus, limoengras en sinaasappel is simpelweg verrukkelijk! De geur heeft een verkwikkende en tegelijkertijd een kalmerende werking waardoor ik deze douchegel geschikt vind voor zowel ’s morgens als ’s avonds. Wat deze douchgel nog specialer maakt, is het feit dat hij 100% natuurlijk etherische oliën bevat en vrij is van schadelijke chemicaliën, waardoor ik me volledig kan ontspannen en genieten van mijn douche, wetende dat ik goed voor mijn huid zorg.


Hydraterende Bodylotion: Glow & Flow

Ik gebruik eigenlijk altijd na het douchen een hydraterende niet geurende bodylotion, maar sinds ik kennis heb mogen maken met deze heerlijke bodylotion van geurwolkje, wil ik niets anders meer dan deze fijne geur. Het is een ideale aanvulling om mijn huid te verwennen en diep te hydrateren na een warme douche. Deze lotion bevat dezelfde heerlijke etherische oliën als de douchegel en heeft een lichte, niet vette textuur die gemakkelijk wordt opgenomen in de huid. Mijn huid voelt niet alleen diep gehydrateerd aan, maar is ook heerlijk geurend. Ook bij een bodylotion vind ik het fijn dat het geen schadelijke en hormoon verstorende stoffen bevat. Met een gerust hart kan ik blijven smeren!


Geurwolkjes toewijding aan duurzaamheid en welzijn

Een van de aspecten die me ook aanspreekt bij Geurwolkje is de toewijding aan duurzaamheid en het welzijn van zowel de klanten als de planneet. Alle producten worden geproduceerd met natuurlijke ingrediënten en zonder dierproeven. Bovendien worden de verzorgingsproducten verpakt in glazen flessen en zijn dus milieuvriendelijk wat erg goed aansluit bij mijn eigen streven om bewuste keuzes te maken. Het idee dat ik niet alleen mijn huid verzorg maar ook bijdraag aan een duurzamere wereld, geeft me een goed gevoel.


Conclusie

De natuurlijke verzorgingsproducten van Geurwolkje hebben mijn dagelijkse verzorgingsroutine getransformeerd met de Skintox Huidolie, Flow & Glow Douchegel en Bodylotion. Deze producten zijn niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor milieu, mens en dier. De natuurlijke producten en de duurzame werkwijze maken Geurwolkje tot een merk waar ik met vertrouwen en trots in kan investeren.

Dus als je op zoek bent naar natuurlijke verzorgingsproducten die zowel goed zijn voor je huid als voor de planeet, kijk dan niet verder en bestel je producten vanaf nu bij Geurwolkje. 

Geurwolkje Skintox Avocado-olie

Geurwolkje Bodylotion Glow & Flow

Geurwolkje Douchegel Glow & FLow

 

* Deze blog is in samenwerking met Geurwolkje. Al mijn blogartikelen zijn geschreven op basis van mijn eigen ervaringen en mening over deze producten. 

Reacties

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren