Reiki

Reiki behandeling*

Een reiki sessie vindt plaats in mijn ruimte in Rijnsburg.
Prijs: Op aanvraag
incl. Inuïtie -of engelen kaart en een kopje thee.

Reiki Mental Healing*
Tijdens een reiki mental healing ontvang je op 4 achtereenvolgende dagen reiki, inclusief mental healing.

Mental healing is geschikt voor iedereen maar is het meest effectief wanneer je onrust ervaart in je hoofd, je een grote last met je meedraagt. Soms is deze last afkomstig uit het verleden en soms is dit een recente vorm van stress of spanning. Samen gaan we op zoek naar waar deze emotionele of fysieke blokkade vandaan komt en gaan er op een zachte en liefdevolle manier naar te kijken, zodat je dit kunt verwerken en de emotie niet langer opslaat in je lijf.

Deze sessie vinden plaats in mijn ruimte in Rijnsburg. 
Prijs: Op aanvraag
incl. Intuitie -of engelen kaart en een kopje thee. 

 

Reiki op afstand*

Een reiki behandeling in je vertrouwde omgeving ontvangen? Ook dat kan!

Ik geef je graag de behandeling op afstand. Op een afgesproken tijdstip geef ik je de reikibehandeling door het gebruik van de reiki symbolen die daar voor nodig zijn. 

Prijs: Op aanvraag
incl. Intuïtie -of engelen kaart.

 

Reiki healing.
Tijdens mijn werk als holistisch coach pas ik ook graag reiki toe in zowel mijn coach trajecten als losse reiki healings. De healingsessies vinden plaats in mijn ruimte in Rijnsburg, op afstand, of op locatie tijdens bijvoorbeeld retreats of dergelijke evenementen.

Wat is Reiki?
Reiki is onderdeel van alternatieve geneeswijze. De van oorsprong Japanse geneeswijze is steeds bekender in westerse landen. Reiki staat letterlijk voor Universele (Rei) levensenergie (Ki). Door deze universele levensenergie te laten stromen, kan het blokkades wegnemen en daarmee geef je je lichaam en je zelf herstellend vermogen een boost.

Wanneer je lichamelijke blokkades hebt, kan zich dit uitten op fysiek, mentaal of energetisch niveau. Deze lichamelijke blokkades kunnen tot uiting komen in de vorm van:

 • Hoofdpijn 
 • Depressie 
 • Neerslachtigheid 
 • Futloos

Door deze blokkades weg te nemen, kan de juiste energie je lichaam weer in balans brengen. Reiki wordt uitgevoerd door een vorm van handoplegging.

Tijdens een Reikibehandeling
Wat je tijdens een reikibehandeling kunt ervaren is voor iedereen anders. Je kunt bij de handoplegging wel wat sensatie ervaren zoals:

 • Warmte
 • Koude (rilling)
 • Tintelingen
 • Gapen
 • Loskomen van emoties
 • Rommelen van je buik
 • Slik reflex.

Alle genoemde sensaties zijn van tijdelijke aard. Het enige dat je hoeft te doen is te vertrouwen op dat het bij jou losmaakt wat nodig is. Geef je over en weet dat je ontvangt wat je nodig hebt.

Na een Reikibehandeling
Na afloop van een reikibehandeling kun je ontspannen voelen. Vaak is zit zowel mentaal als fysiek. Het kan zijn, dat je ook lichte vorm van hoofdpijn kunt ervaren. Dit is tijdelijk en kan detox -achtige reactie zijn op de healing.

Reiki ervaren
Een reikibehandeling bij mij ervaren kan in mijn ruimte in Rijnsburg, op locatie tijdens retreats of op afstand. 

Gechannelde boodschap
Heb jij een specifieke vraag waar je doormiddel van je eigen intuitie geen antwoord op krijgt? Dan kun je altijd een gechannelde boodschap aanvragen.