Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is onderdeel van alternatieve geneeswijze. De van oorsprong Japanse geneeswijze is steeds bekender in westerse landen. Reiki staat letterlijk voor Universele (Rei) levensenergie (Ki). Door deze universele levensenergie te laten stromen, kan het blokkades wegnemen en daarmee geef je je lichaam en je zelf herstellend vermogen een boost.

Wanneer je lichamelijke blokkades hebt, kan zich dit uitten op fysiek, mentaal of energetisch niveau. Deze lichamelijke blokkades kunnen tot uiting komen in de vorm van:

 • Hoofdpijn 
 • Depressie 
 • Neerslachtigheid 
 • Futloos

Door deze blokkades weg te nemen, kan de juiste energie je lichaam weer in balans brengen. Reiki wordt uitgevoerd door een vorm van handoplegging.

Reiki behandeling*
SINGLE TREAT

Tijdens een "Single Treat" ga ik na een korte intake aan de slag met de reiki energie. Deze behandeling is heel geschikt voor jou als je nog nooit eerder een reiki behandeling hebt ontvangen of voor een onderhoudsbeurt voor je shakra's en energieveld. Tijdens een reiki sessie kan er een bepaald thema naar boven komen wat op dat moment een belangrijke rol kan spelen in jouw leven. Met mijn rol als mindset coach, help ik je inzicht te geven in deze thema's. 

Een live reiki sessie vindt plaats in mijn ruimte in Rijnsburg.
Prijs: €45,-

Duur: 45- 60 min

Wil je meer informatie en/ of Singe Treat Reiki behandeling ervaren? Vraag dan hieronder meer informatie aan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Vraag hier je "Single Treat" aan

Singel Treat Aanvragen

Reiki Mental Healing*
DEEP DIVE


Tijdens een "Deep Dive" ontvang je op 4 achtereenvolgende dagen reiki, inclusief mental healing.

Mental healing is geschikt voor iedereen maar wordt vooral ingezet wanneer je een langere periode onrust ervaart in je hoofd, je een grote last met je meedraagt of bij traumaverwerking. Soms is de lastdie je met je meedraagt afkomstig uit het verleden en soms is dit een recente vorm van stress of spanning. Samen gaan we op zoek naar waar deze emotionele of fysieke blokkade vandaan komt en gaan we er op een zachte en liefdevolle manier naar te kijken, zodat je dit kunt verwerken en de emotie niet langer opslaat in je lijf.

Deze Deep Dive sessies vinden plaats in mijn ruimte in Rijnsburg. 
Prijs: €90,-


Indeling sessies: 
1. Intake, reiki -behandeling en afsluiting. (60 min.)
2. Incheck moment en reiki -behandeling. (40 min.)
3. Incheck momente en reiki -behandeling. (40 min.)
4. Incheck moment, reiki -behandeling en evaluatie. (60 min.)


Wil je meer informatie en/ of Deep Dive Reiki behandeling ervaren? Vraag dan hieronder meer informatie aan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Vraag hier je "Deep Dive" aan

Vraag je Deep Dive aan

Reiki op afstand*

Een reiki behandeling in je vertrouwde omgeving ontvangen en ervaren? Ook dat kan.

Ik geef je graag de behandeling op afstand. Op een afgesproken tijdstip geef ik je de reikibehandeling door het gebruik van de reiki symbolen die daar voor nodig zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is het jezelf thuis comfortabel maken en er voor zorgen dat je gedurende de sessie niet gestoord kunt worden. 

Single Treat:
Prijs: €35,-

Deep Dive (4-dagen)
Prijs: €90,-

Reiki op afstand ervaren?

Neem contact op

Meer informatie over Reiki

Reiki healing
Tijdens mijn werk als holistisch coach pas ik ook graag reiki toe in zowel mijn coach trajecten als losse reiki healings. De healingsessies vinden plaats in mijn ruimte in Rijnsburg, op afstand, of op locatie tijdens bijvoorbeeld retreats of dergelijke evenementen.

Tijdens een Reikibehandeling
Wat je tijdens een reikibehandeling kunt ervaren is voor iedereen anders. Je kunt bij de handoplegging wel wat sensatie ervaren zoals:

 • Warmte
 • Koude (rilling)
 • Tintelingen
 • Gapen
 • Loskomen van emoties
 • Rommelen van je buik
 • Slik reflex.

Alle genoemde sensaties zijn van tijdelijke aard. Het enige dat je hoeft te doen is te vertrouwen op dat het bij jou losmaakt wat nodig is. Geef je over en weet dat je ontvangt wat je nodig hebt.

Na een Reikibehandeling
Na afloop van een reikibehandeling kun je ontspannen voelen. Vaak is zit zowel mentaal als fysiek. Het kan zijn, dat je ook lichte vorm van hoofdpijn kunt ervaren. Dit is tijdelijk en kan detox -achtige reactie zijn op de healing.

Reiki ervaren
Een reikibehandeling bij mij ervaren kan in mijn ruimte in Rijnsburg, op locatie tijdens retreats of op afstand. 

Gechannelde boodschap
Heb jij een specifieke vraag waar je doormiddel van je eigen intuitie geen antwoord op krijgt? Dan kun je altijd een gechannelde boodschap aanvragen.