Tal Productions

UGC

User Generated Content. Ben jij voor jouw product of bedrijf op zoek naar een toegankelijke manier van content creatie? Heb je zelf geen tijd om content te maken voor Instagram e.o. TikTok? Dan is UGC echt iets voor jou. Ik gebruik jouw product en maak (vaak tegen betaling) hier content voor die speciaal bedoeld is voor jouw social media kanalen. Denk hierbij aan TikTok video's, video's voor Instagram, Instagram stories enz. 

Wat kan ik allemaal voor je doen:  

  • Foto en/ of video content
  • Product review
  • Blog content (SEO)

Ben je benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf of product kan betekenen? Stuur me dan even een berichtje. (via onderstaand contact formulier of een DM via Instagram

UGC kan natuurlijk ook in combinatie met andere diensten zoals beheer van social media kanalen, re-branding, vormgeving e.d. 

 

Vraag meer informtie aan

Social Media Management

Als ondernemer weet je dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar er tijd insteken loont niet en extra personeel in dienst nemen is nog een brug te ver en dat is logisch, want je hebt andere prioriteiten. Ik ontzorg jou met liefde in je online communicatie en content creatie zodat je op een stijlovolle manier jouw verhaal kunt delen zonder dat jij er zelf (te veel) tijd en energie in hoeft te steken.  

 

Met mij samenwerken is laagdrempelig en vooral go with the flow. Doen wat goed voelt, een open communicatie vind ik belangrijk en nog belangrijker vind ik: jouw merk/ bedrijf zichtbaar mooier maken. 

Als content creator maak ik naast esthetische beeld ook (digitale) artworks dat vaak wordt ingezet ter ondersteuning van het delen van jouw verhaal in je online én offline communicatie.

 

Wat kan ik voor je doen: 

  • Social media advies
  • Content creatie
  • Content planning
  • Social media strategie
  • Communicatie branding
  • Branding & re-branding
  • Story telling

 

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of heb je een vraag? Dan help ik graag!

Kom eenvoudig met mij in contact via mijn contactformulier, of voel je vrij mij een berichtje te sturen via Instagram.

 

Hieronder vind je verschillende inspiratiebeelden.

Content - Interieur Styling

Content - Skin Care

Content - Holistisch

Content - Buitenleven

Zichtbaarheid op social media

Zichtbaar zijn op social media biedt enorme kansen. Het kan de traffic naar jouw website of webshop verhogen en dus verkopen genereren. Talproductions is (nog) geen analystisch marketing bureau dat gebruikmaakt van online advertenties, maar kent wel de kneepjes van het vak zodat je op een subtiele wijze toch een goede autoriteit kunt creeëren voor de vindbaarheid van jouw merk in de online wereld. Merkbeleving en communiatie staat centraal.